Du er her:

Allehelgensgudstjeneste

Stille og dråbefin er luften på den oktoberdag. Snart er det Allehelgens Dag – søndag den 3. november – som er en af de smukkeste søndage i kirkeåret.

Vi møder det sorte muld og den store, hvide flok. Salmerne strækker sig fremover med deres ord. Med deres toner er de allerede fremme. Det er livets og dødens søndag.

Og der mellem livet og døden sidder vi med vores sorg og savn af dem, vi mistede i årets løb, og hvis navne vil blive nævnt fra prædikestolen. Derfor er der heller intet så stort, så varmt og så trøstende som at være til gudstjeneste på Allehelgens Dag.

I år er der gudstjeneste i Tikøb Kirke kl. 10.30 og Gurre Kirke kl. 16.00.

Under gudstjenesten vil der være musikalske indslag med stilfærdig og smuk musik for orgel og cello. Organist Vibeke Højlund akkompagnerer solocellist Birgitte Øland, der til dagligt er ansat ved DR Symfoniorkesteret.

Efter gudstjenesten er Du / I velkomne til at tage et lys, som vil være stillet frem i våbenhuset, og sætte det på Dit / Jeres gravsted.

Del dette: