Du er her:

Hvad nu, Peter?

Kirketeateret opfører forestillingen ved skuespiller Jens Jødal, operasanger Victoria Trolle-Millbrath og fløjtenist Poul Juhl.

SØNDAG DEN 24. NOVEMBER, KL. 16.00 opfører ” Kirketeateret ” ved skuespiller Jens Jødal, operasanger Victoria Trolle-Millbrath og fløjtenist Poul Juhl forestillingen ”Hvad nu, Peter?”.

Forestillingen er en beretning om disciplen Peter, der fortæller sin egen beretning om, hvordan mødet med Jesus ændrede hans liv totalt. Fra det ene øjeblik til det andet var han ikke længere en helt almindelig fisker - men menneskefisker. Peter blev igen og igen forundret over det, Jesus sagde og gjorde - ikke mindst den påske, hvor Peter måtte tvivle både på sig selv og på Jesus som frelseren, Guds søn.

Forestillingen indeholder tre fællessalmer og er på én gang ekstremt minimalistisk –og meget intens.

Efter forestillingen er det- under en kop kaffe /et glas vin- muligt at samtale med aktørerne!

Del dette: