Du er her:

Velkommen til Vibeke Højlund

Den 20. maj tiltrådte Vibeke Højlund som ny organistvikar ved Gurre og Tikøb Kirker. Vibeke Højlund har en omfattende musikuddannelse på højeste faglige niveau med fokus på kirkemusik, salmesang og korarbejde. Desuden er hun en erfaren koncertmusiker, både instrumentalt, vokalt og som dirigent for diverse kor og komponerer brugsmusik, salmemelodier, orgelværker og korværker. Vibeke Højlund kommer fra en stilling ved Sct. Jørgensbjerg Kirke i Roskilde.

Vibeke vil fortsætte korarbejdet med ungdomskoret og koncert arrangementerne i kirkerne. Vi ser frem til et spændende samarbejde i den kommende tid.
I samme forbindelse er vores kirkesanger Tine Grönlund, ansat som vikar til børnekoret, ligeledes fra 20. maj.

Del dette: