Nyt fra Gurre Menighedsråd

Menighedsrådsvalget er veloverstået i Gurre Sogn!

Den 15. september 2020 var der valgforsamling i Gurre Kirke, hvor det nye menighedsråd for de kommende 4 år skulle vælges. Det var rigtig dejligt at se så stor et fremmøde og det engagement der er i vores sogn. Mange tak for det! Ikke mindst er det dejligt for det nye menighedsråd at vide, at der er så stor en opbakning i Gurre når de tager hul på en ny 4-årig periode 1. søndag i advent. I det nye menighedsråd, der vil konstituere sig i november, sidder, i valgt rækkefølge, Heidi Knudsen, Palle Sort, Lars Knudsen, Anna Søgaard Hanusova og Mette Kanneworff. Som stedfortrædere blev, ligeledes i valgt rækkefølge, Charlotte Langkilde, Marianne Sort, Benny G. Matsumoto-Hansen og Peter Belling valgt. Herfra skal der lyde et stort tillykke til det nye menighedsråd, det er et fantastisk ’arbejde’ at være med til at sætte retningen for vores kirke.
Tillykke med det – og held og lykke fremover.

Når det er sagt, vil jeg samtidig sige TAK for indsatsen til Ove Leth-Sørensen, der er flyttet fra sognet og derfor ikke har valgt at genopstille til menighedsrådet, Ove har siddet i en periode i menighedsrådet, hvor posten som kontaktperson blev varetaget i periodens første 2 år.

Gurre Kirkes kirkeværge igennem mange år, Orla Johansen, har ligeledes valgt ikke at fortsætte. Orla har været medlem af menighedsrådet i 16 år, hvor posterne som kontaktperson og kirkeværge, er blevet varetaget. De sidste 4 år som kirkeværge. TAK for indsatsen igennem alle 20 år. 

Gurre Kirkes formand de sidste 8 år, og medlem af menighedsrådet i 16 år valgte også ikke at genopstille. Det har været 16 dejlige år med arbejdet for vores kirke – jeg har nydt at møde jer i kirken, om det har været til koncert, højmesser, familie- og sandwichgudstjenester eller til en kop kirke kaffe i våbenhuset. Gurre Kirke er helt unique med, at vi bruger kirken til det hele.

 Vi har planlagt en del julearrangementer i Gurre Kirke til adventssøndagene – håber det bliver muligt at gennemføre dem, på trods af Covid-19 restriktionerne. Læs om dem her i bladet og tjek meget gerne på vores hjemmeside, hvor vi prøver at opdatere så hurtigt som muligt, hvis der kommer ændringer.

 Til sidst vil jeg takke for jeres tillid i alle de 16 år der er gået!

 Gurre Kirke var – er – og vil altid være sognets kirke.

 VI SES I KIRKEN!

 Gurre Menighedsråd ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Afgående formand Mette B. Joanesarson