Børneklubben i Tikøb

I Børneklubben hører vi de fantastiske fortællinger i Biblen, hører om hvad det vil sige at være døbt, deltager i familiegudstjenesterne til høst, jul, fastelavn, påske og pinse, tegner, maler, synger, danser, leger, ser film, spiser frugt og kager, har det sjovt og slutter med hestevognstur gennem den ny udsprungne bøgeskov til Anemoneøen i Gurre Sø.

Børneklubben holder til i Kirkeladen, Præstevænget 14, Tikøb. Børn, der går i Familiehuset, bliver hentet der og fulgt tilbage, eller kan afhentes af forældrene ved Kirkeladen kl. 16.00. Det koster ikke noget at være med, og alle børn er velkomne!

Jette og Mette, som I kender, og velkommen til præst Anne Sofie Grandorf som vil deltage i børneklubben de næste måneder.

Møder i børneklubben

27nov kl. 15:00

Børneklub

NU SKAL I BARE HØRE!