Teaterforestilling i Gurre Kirke

Søndag den 24. november 2019 kl. 16.00 i Gurre Kirke kommer Kirketeateret med forestillingen ’Hvad nu Peter’

Intenst, minimalistisk teater med live sang og musik

En meget direkte og personlig fremstilling, hvor disciplen Peter beretter sin egen historie om, hvordan hans liv blev totalt ændret ved mødet med den mærkelige mand Jesus. Skuespiller Jens Jødal, operasanger Victoria Trolle-Millbrath og fløjtenist og improvisationsmusiker Poul Juhl lader deres tre kunstarter smelte sammen til én og fortæller i fællesskab Peters beretning om Jesu liv og død – og liv... Forestillingens gennemgående omdrejningspunkt er Peters tro og tvivl - på både sig selv og på Jesus som Guds søn, og historien kulminerer med påsken, hvor Peter for alvor bliver sat på prøve og må se sig selv svigte præcis som alle andre...

Forestillingen er blevet rost for at gøre Peter så nærværende for publikum og at vise ham som det menneske, han var. På godt og ondt

Velmødt til denne spændende søndag i Gurre Kirke