Sogneeftermiddage i Kirkeladen i Tikøb

Fredag den 29. marts kl. 14.30

CHRISTIAN 9. EUROPAS SVIGERFAR. I 1863 besteg Christian 9. og dronning Louise den danske trone som det første kongepar af huset Glücksburg. I en usikker tid formåede det danske kongepar med enestående dynastisk sans at få deres børn gift ind i nogle af Europas førende fyrstehuse. Kom og hør den spændende historie fortalt af journalist Lars Ringholm fra Ringsted.

Fredag den 26. april kl. 14.30

ZACHARIAERNE OG FREDENSBORG. Advokat Christian de Jonquieres vil holde foredrag om sin slægt på mødrenes side, Zachariae. Christian de Jonqueres oldefars bror Francis James Zachariae var dansk fabrikant, bogudgiver og filantrop. Han boede i Fredensborg indtil sin død i 1936 og byggede Paradiset på Helsingørvejen og har spillet en stor rolle for den lokale kultur. I 1919 købte han Asminderød Kirke og var formand for Fredensborg Grundejerforening.

Kalender for sogneeftermiddage

Ingen begivenheder fundet.