Litterær studiekreds i Kirkeladen i Tikøb

Forårets studiekreds i Tikøb og Gurre sogne under ledelse af lektor Margrethe Tjalve tager fat på den store, udenlandske litteratur. Det er emner, der bliver genstand for vores undersøgelse i den kommende sæson.

Møderne finder sted i Kirkeladen, Præstevænget 14, Tikøb fra kl. 19.30 - 21.00. Deltagerne vil få udleveret baggrundsmateriale samt et resumé af bogen på selve aftenen. Materialet vil blive gennemgået som indledning, derefter vil der blive diskussion om bogen og sluttelig en samlet diskussion.  Det kræver ikke særlige forudsætninger at være med.  Dog er det en fordel at have læst bogen.

Undervejs vil menighedsrådet være vært ved et glas vin, kaffe eller the. Deltagelse i studiekredsen er gratis og kræver ingen tilmelding. Mød bare op.

Praktisk bemærkning: Bøgerne kan købes antikvarisk, evt. via Saxo.com eller lånes på biblioteket. Vi har bestilt et antal på biblioteket, der kommer knap 4 uger før den dag, vi har studiekreds om den pågældende bog. Undtagelsen er Selma Lagerlöf: Hr. Arnes penge, som I selv må skaffe. Dostojevskis roman Kældermennesket kan købes hos boghandlerne, og Conrad: Mørkets Hjerte fås bl.a. på udsalg som billigbog. Besked om bibliotekslån gives til margrethetjalve1@gmail.com og bogen hentes af låneren på Espergærde bibliotek.

Kommende studiekredse

Ingen begivenheder fundet.