Du er her:

Julens gudstjenester

Også juleaftensgudstjenesterne bliver i år anderledes end ellers og for at få plads til så mange så muligt er der i år to juleaftengudstjenester i Gurre Kirke, hvor der plejer at komme rigtig mange i Kirke. Vi kan ikke synge sammen inde i Kirkerne, for så kan vi kun være få samlet, derfor håber jeg på, at vi til den tid må samles om den sidste salme ved bålfade og op pyntning uden for kirkerne og fælles og julestemningsopvakte synge med på Glade jul.

Juledag er Gudstjenesten i Tikøb også spækket af julestemning og salmerne fra d. 24. Så hvis du ikke har mod på at tage i Kirke juleaften i år, så kom juledag i Tikøb kl. 10.30. 2. juledag kan du komme til Gudstjeneste i Gurre Kirke kl. 10.30 og også denne Gudstjeneste vil være et hyggeligt alternativ til juleaftens gudstjenesten. Vel mødt!